Van creatieve
designs
tot
strategische
concepten.

Our services

Doe je ding met intuïtie,
onderbouwing en creativiteit.
Dat is waar Dubbellef voor staat.

Kies voor een
dubbele dosis lef

Helder en zichtbaar design

Passie om bedrijven verder te laten groeien. Door middel van intuïtie, strategie en design bedrijven verder te helpen om een onderscheidend imago te creëren en zich te onderscheiden in hun markt. Een visie écht tot leven brengen en helpen om de doelen te bereiken door middel van het ontwerpen van een brand identity tot het ontwerpen van een complete eigentijdse website.

Flexibele schil

Dubbellef is omringd door een flexibele schil van creatieven. Ieder project vraagt om specifieke specialismen variërend van video, fotografie, webdevelopment en marketing. Zo heb je voor ieder project het juiste projectteam tot jouw beschikking.

Ga voor een scherpe brand identity die knalt, pixelperfect webdesign
en maak de stap naar relevante, creatieve online, social en website
content met een strategische basis.

Services

Brand Strategy

Een onderbouwde merkpositionering is de allereerste voordat je een visuele identiteit vormt voor jouw merk, bedrijf of organisatie. Met een strategische sessie creëren we een sterke en onderbouwde basis voor het vormen van de merkidentiteit.

Meer weten

Project Identity

Lanceer jouw project bij de juiste doelgroep met passende vastgoedcommunicatie. Door middel van creatieve off- en online campagnes, doelgroepgerichte brochures en duidelijke projectwebsites.

Meer weten

Employer Branding

Een gezond bedrijf trekt de juiste mensen aan én behoudt de ‘harde kern’. Door jouw bedrijfscultuur, waarden en missie sterk te presenteren door een passende employer brand en een frisse werken-bij website, bereiken en behouden we dat in no-time

Meer weten

Brand Identity

Een passende merkidentiteit is belangrijk bij het positioneren van jouw merk, bedrijf of organisatie. Met een unieke merknaam, logo, pay-off en bijbehorende huisstijlelementen. Zo creëren we herkenbaarheid en consistentie in jouw identiteit, wat helpt bij het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit en het maken van onderscheid met concurrenten.

Meer weten

E-commerce

Jij wilt jouw gebruikers een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshop bieden, ‘where you shop till you drop’. We gaan voor een e-commerce-design dat naadloos aansluit op jouw product, doelgroep en marktpositie.

Meer weten

Webdesign

Ga voor een pixelscherp webdesign en dynamische uitstraling die actueel, relevant en creatief is en daarnaast aansluit op de doelstellingen en communicatiestijl van jouw merk, bedrijf of organisatie. Naast het uitwerken van een functionele omschrijving, het concreet maken van de gewenste inhoud en opbouw, is het belangrijk om een webdesign responsive te ontwerpen zodat de weergave en het gebruik op verschillende devices overkomt zoals je dat voor ogen hebt.

Meer weten

App Design

Een app maak je voor je gebruikers; zij moeten er net ‒ als jij ‒ razend enthousiast van worden. Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en navigeerbaar worden de basis van jouw appsucces. Daarmee dragen we bij aan die grotere gebruikersaantallen en hoge waarderingen.

Meer weten

Content Strategy

Content met inhoud. Visuele en tekstuele communicatie die ergens voor staat en jouw beoogde doelgroep beweegt. Met een strategische communicatie sessie maken we samen een fundament met peilers voor de creatieve inhoud van de content en stippelen we een duidelijk plan uit.

Meer weten

Social Media Content

Niet alleen aanwezigheid, maar juist ook onderbouwde, echte en relevante content op jouw social media kanalen. Met de juiste tone-of-voice, short copy, afbeeldingen, fotografie en grafische uitstraling zorg je ervoor dat je zichtbaar en relevant bent én blijft voor jouw doelgroep.

Meer weten

Online Content

Ook online jouw verhaal delen? Door regelmatig een blog te delen of aanwezig te zijn op andere platforms bereiken we jouw doelgroep op verschillende kanalen. Met de juiste visuals en copywriting activeren en informeren we jouw lezers en kijkers, zodat ze betrokken blijven bij jouw merk, bedrijf of organisatie.

Meer weten

Website Content

Een nieuwe website is natuurlijk ontzettend tof. Maar vertelt de content ervan ook het juiste verhaal? En behaal je ermee wat je wilt bereiken? Wel als we bestaande of nieuwe teksten en afbeeldingen optimaliseren. Deze extra aandacht helpt bij het verhogen van zoekresultaten, conversie en jouw online reputatie.

Meer weten

Branches

Vind je het lastig om jouw project in een hokje te plaatsen? Neem dan direct contact op.

Van jouw missie een succes maken door jouw visuele uitstraling direct in verbinding te stellen met jouw doelen, strategie en concept.

Vastgoed en bouw

Een nieuwbouwcomplex, kleinschalige wijkontwikkeling, volledig uitleggebied, toekomstbestendige bungalows of binnenstedelijke herontwikkelingen; breng jouw project echt tot leven met een stevige project identiteit, projectwebsite en verkoopondersteunende middelen. Van roll-up banners tot brochures, van magazines tot kopersbegeleidend materiaal.

Food en non-food

Ontwikkel je food gerelateerde en non-food producten, dan ben je aan het juist adres voor het visueel vermarkten van jouw merk, verpakkingsontwerp, een pakkende productlancering campagne of eigentijds webshop design.

Lifestyle

Opvallen tussen een groeiend aantal lifestyle-merken? Met de juiste uitgangspunten en wensen ontwikkelen we samen een opvallend merk dat klaar is voor de online concurrentie anno nu.

Leisure en events

We houden allemaal van onze vrije tijd, maar soms is die schaars en willen we die zo efficiënt mogelijk indelen. Hoe valt jouw product of evenement dan nog op in een markt die zoveel aandacht vraagt? Juist! Een onderbouwde uitstraling die inspeelt op het gevoel van jouw doelgroep.

Cosmetica

Dagelijks gebruiken we onze crèmes, parfums, make-up, lichaams-, haar- en mondverzorgingsproducten. Cosmetica maken een groot deel uit van ons leven. De aanwezigheid van bestaande cosmeticamerken is daarmee zo intens, dat jouw nieuwe of bestaande merk alleen nog maar in de schappen opvalt met goede profilering, uitstraling, verpakkingsontwerp en online communicatie.

Fashion en retail

Als detailhandel-merk gaat het niet alleen om fysieke uitstraling maar ook om juiste online presentatie. Shoppen doen we meer dan ooit en lang niet alleen in de standaard kanalen. Denk maar aan Instagram Shops. Val op met jouw merk en behaal de omzet die je beoogt met een extra dosis lef.

Sport en gezondheid

Gezond(er) leven. Voor velen een missie en voor een anderen een wekelijkse gewoonte. Het zit in onze vezels om voor onszelf en onze naaste te zorgen. Heeft jouw merk, sportschool, fysio praktijk of voedingsmiddel ‘what it takes’ om eruit te springen?

Vrijblijvend sparren met elkaar?

Kennismaken? Laten we een kop koffie drinken met elkaar. Kom direct in contact met mij.

Contact

Eline Zijffers

Creative Professional

eline@dubbellef.nl